The Revolution bestaat uit verschillende teams


Hier stellen we onze teams aan jullie voor. Zij vormen samen de ingrediënten voor een gevarieerde jeugdkerk avond.


Wil je misschien graag meedoen? Of wil jij graag een avond organiseren samen met (één van) onze teams?

Neem dan gerust contact op met ons!

BAND


Door de jaren heen heeft deze band zich ontwikkeld tot een allround band die zowat alle stijlen durft te spelen. Dit kan gaan van klassiek tot metal. Hoofdzakelijk is het genre wat ze brengen pop/rock.


Ze willen met hun hedendaagse sound laten zien dat het geloof niet saai is en zeker een meerwaarde is in iedereen hun leven. Door middel van creatieve mash-ups tussen bekende radiohits en liederen van de kerk brengen ze deze twee werelden dichter bij elkaar. Hun ultieme doel is jou een ervaring geven met jouw hemelse schepper.


DRAMA


Een echte dramaking of queen? Ik ook niet! Maar door leuke dramaspelletjes leren we telkens hoe we beter op podium kunnen staan! We denken allemaal samen na over wat voor stukjes bij welke thema’s passen en wie welke rol wil/kan spelen. Is een hoofdrol voor jou niet weggelegd? Er zijn altijd kleinere rollen. Is een kleine rol helemaal niks voor jouw grote talent? Dan zijn er zeker ook grotere rollen te winnen! Wie mee wil doen: meer dan welkom!


DANCE


Heb jij ook de danskriebels in jouw lijf zitten? Dan ben je bij ons aan het juist adres. Met ons team dansen we allerlei stijlen, van modern tot hiphop. Het maakt bij ons niet uit of je veel of weinig ervaring hebt, zolang je de goesting hebt, ben je welkom!

IT & Techniek


Projectie, filmpjes, licht, geluid, camera's en multimedia! Een hele brok! Dit team leidt dit allemaal in goede banen. Doordat we als jeugdkerk onze visual goed proberen uit te bouwen, zorgen we ervoor dat het allemaal een mooi geheel wordt. Het is een heel diversteam waarin alle leeftijden in vertegenwoordigd zijn. Altijd welkom om mee te doen!